RECENZE HOSTŮ | Penzion Arnika - Modrava, Šumava

RECENZE HOSTŮ
Cesta: www.penzion-arnika.cz > Recenze

Nabídka

Kontakt

Penzion Arnika
Modrava 49, 341 92 Modrava

Tel. +420 602 402 016, +420 602 444 747

E-mail: info@penzion-arnika.cz

Chata U Tří sluk, Modrava

Náš nový penzion nabízí komfortní ubytování vhodné i pro rodiny s dětmi i pro seniory.

Dotazy, poptávky

Recenze hostů

19.9.2017

Jmeno : Bára Š.

Na Modravu jezdim kazdorocne od malicka, nejprve s rodici, ted se svymi detmi... je to pro me srdecni zalezitost, jezdim sem temer jako do druhe rodiny :-) . Moc dekuju za tuhle rodinnou atmosferu, krasne a ciste pokoje, vyborne jidlo a uzasny personal!

Naše odpověď:

 Milá Báro,

velice si Vaší recenze vážíme, děkujeme a jsme moc rádi, že se Vám u nás tolik let líbí a to, že k nám jezdí již vlastně rostoucí třetí generace Vaší rodiny je pro nás čest a velká pochvala. Těším se na viděnou Vratislava Pavlíková.

 

18.9.2017

Jmeno : Jana N.

Velké díky paní Pavlíkové a celému kolektivu. Byli jsme s manželem a psem Miou ubytováni v Arnice a i když nám zrovna nepřálo počasí a manžel měl zdravotní potíže bylo tam supr. Výborná kuchyně, skvělá šéfová a celý personál. Paní Pavlíková peče skvělé koláče. Všem ještě jednou díky za příjemný pobyt. Doporučujeme všem 1*****

Naše odpověď:

Dobrý den paní Jano,

velice děkujeme za krásnou recenzi. Jsem ráda, že jste u nás byli spokojeni a doufám, že Vás naše šumavské počasí neodradilo a zase nás někdy poctíte svou návštěvou. Těším se na viděnou, Vratislava Pavlíková.

  

Moulisovi 12.7.2017

Při našich toulkách Šumavou jsme byli ubytováni v penzionu Arnika. Navštívili jsme již 94 zemích, spali jsme v drahých hotelech ale tento penzion je náš nejlepší zážitek. Pohoda, čistota, super kuchyně a skvělý personál s paní vedoucí zanechaly hluboký dojem. Určitě se vrátíme. Manželé Moulisovi.

Naše odpověď: 

Vážení Moulisovi,

velice děkujeme za krásnou recenzi, obstát v tak velké, celosvětové konkurenci, je pro nás opravdu moc cenné a velice si toho vážíme. Ještě jednou děkujeme a těšíme se, snad brzy, na viděnou.

Za Penzion Arnika, Vratislava Pavlíková.

 

Eva K. 10.7.2017

Byli jsme sice ubytováni v *****, ale lituji, že při hledání ubytování jsem nejdřív nenarazila na Arniku. První den jsme večeřeli ještě v ***** ale od druhého dne jsme na jídlo chodili jen do Arniky. Ten kuchař je totiž světový a podle recenzí je takové i ubytování. Tak snad příště. Pokud pojedeme ještě na Šumavu, tak jen do Arniky. Skvělý kuchař, skvělá a rychlá obsluha, prostě to nemělo chybu. Děkujeme aspoň za ty večery.

Naše odpověď: Paní Evo, velice děkujeme za pochvalu, moc nás potěšila a opravdu se snažíme, aby naši hosté byli u nás spokojeni, jak v restauraci, tak s ubytováním. Ještě jednou díky, za veškerý personál Arniky, Vratislava Pavlíková.

 

 

 

Vladimír Hančič  24.6.2017

Penzion Arnika vřele doporučuji. Vrátil jsem se tam opět s manželkou, byli jsme tam vícekrát. Paní majitelka je milá vstřícná vyhoví všem přáním co se týče pobytu i jídla. Já i manželka máme dietu a oba jinou a nebyl to problém. Poradila nám s výlety v okolí. Cenově dostupné příjemné prostředí čisté udržované, denně je prováděn úklid všech prostor.

Odpověď: Milí Hančičovi, velice děkuji, jménem celého personálu našeho penzionu, za Vaši chválu, moc si toho ceníme a těšíme se na viděnou, snad Vám to ještě někdy vyjde k nám na pár dní zase přijet. Přeji Vám hezké dny, Vratislava Pavlíková,  Arnika.

  

HRUŠÁKOVI

Pokud hledáte čisté, útulné, pohodlné ubytování s velmi příjemným personálem, potom Arnika je ta správná volba.
V Modravě je více míst, kde je možné přespat, ale žádné z nich nemá tu správnou šumavskou atmosféru jako má právě tento penzion.
Děkujeme a na viděnou.

Odpověď:
Chci Vám moc poděkovat za krásnou recenzi, taková slova nás vždy potěší a vážíme si toho, že jste u nás byli spokojeni.
Mějte se hezky, Pavlíkovi, Arnika.



KOTTVALDOVI: 17.10.2015

Dobrý večer, vrátili jsme se z Arniky a vzpomínáme na pěkné chvíle na Šumavě i u vás v penzionu. Ocenili jsme výborné služby a profesionální  přístup personálu. Pani majitelka nás  vždy každé ráno svým optimismem příjemně naladila a  její snídaňové pomazánky  neměli chybičku. Podzimní počasí odpovídalo roční době a výlety jsme si patřičně užívali.  Veliké díky, Kottvaldovi z Doks

Naše odpověď:
Vážení Kottvaldovi,
mnohokrát děkujeme za úžasné hodnocení,jsem ráda, že se Vám u nás líbilo i v tom klasickém podzimním počasí. Moc Vás oba zdravím a přeji hezké dny.
 

LUCIE MACHÁŇOVÁ: 18.10.2015

Příjemný rodinný penzionek, jen doporučuji...zakoupila jsem pobyt svým rodičům a spokojenost se nedá napsat :-),super snídaně,čisto, příjemné jednání, ochota  milá paní vedoucí  no prostě doporučuji. **********

Naše odpověď:
Dobrý den paní Macháňová,
velice děkujeme za krásné hodnocení a jsem ráda, že Vaši rodiče u nás byli spokojeni. Budu se těšit zase někdy na viděnou. Prosím, vyřiďte pozdrav rodičům.
 


RODINA FUNIOKOVA A FRESLOVA

Děkujeme celé rodině Pavlíkově za milé přijetí,příjemné ubytování a báječnou kuchyni po dobu našeho pobytu v srpnu 2015.
Rodina Funiokova a Freslova z Prahy - Velké Chuchle

Naše odpověď:
Dobrý den paní Funioková, chci Vám mnohokrát poděkovat za milou pochvalu, opravdu nás moc potěšila. Když přijde takováto zpětná vazba, hned to dodá člověku sílu a chuť do další práce. Srdečně zdravím Vaši rodinu i rodinu Freslových a přeji Vám hezké dny.
Vratislava Pavlíková.


HONZA A EVA

Dnes jsme se vrátili z penzionu Arnika.Chteli bychom touto cestou ještě jednou poděkovat pani Pavlíkové, celé její rodině a celému personálu.Ubytování perfektní,jídlo bezkonkurenční (zdravíme kuchaře)!!! Všem vřele doporučujeme.Určite zase přijedeme.Hezký den Honza a Eva. (29.8.2015)

Naše odpověď:
30.08.2015 Velice Vám děkuji za tak velkou pochvalu. Byli jste velmi milí a příjemní hosté, pozdrav kuchaři je vyřízen :-). Těším se na viděnou,
Vratislava Pavlíková.



STEPHAN UND CHRISTINE

Wir kommen seit 20 Jahren in die Pension Arnika und sind immer wieder auf das Neue begeistert. Familie Pavlik ist einfach gut. Wir kommen wieder!!

Poděkování:
Vielen Dank, wir schätzen sehr Ihre Gewogenheit und freuen uns immer, wenn Sie zu uns kommen. Familie Pavlik

Lenka a Jan Doležalovi

V penzionu Arnika jsme strávili dovolenou již několikrát, naposledy letos v létě. Tento penzion jsme si oblíbili, protože majitelé, rodina Pavlíků, jsou velmi milí lidé, v penzionu je čisto a útulno, výborná kuchyně a příjemná obsluha v restauraci. Jezdíme i s naším pejskem, což v Arnice není vůbec žádný problém. Děkujeme. Doležalovi z Tachova

Milí Doležalovi, děkuji, děkuji, děkuji! Vždy Vás ráda vidím a těším se zase někdy na viděnou. Pavlíková a spol. :-)

Harapesová
Zdravíme veškerý domácí personál tohoto penzionu a děkujeme za krásný víkend strávený u vás. Neuvěřitelně pozitivní energie paní domácí nás odzbrojila již při příjezdu, následovaný výběrem pokoje dle našich rozmarů :-) a vřelé přijetí našeho kocoura. Pokoje, toalety, koupelna, kuchyňka vše září čistotou. Kuchyně výborná. Vřele doporučujeme a přejeme mnoho a mnoho spokojených hostů. Harapesová

Milá paní Harapesová, děkuji za milá slova. Bylo mi ctí být s Vámi a s Vaší skupinkou pod jednou střechou. Celé osazenstvo našeho pensionu Vás všechny moc pozdravuje. Pavlíková.

Jala
Vypadá to velmi lákavě a stejně jako doma. Doufám, že se brzy uvidíme.

Opiekunka osób starszych niemc
Příjemný rodinný penzionek,čisto, útulno.

Jana Císařová
Tak jsme se sem vrátili,tak jak jsme plánovali,nádherná scenérie Šumavy a úžasné zázemí v penzionu Arnika, to člověk velmi ocení, když se vrací z túry unavený. Milé prostředí ,tohoto rodinného penzionu, vše čisté a voňavé. Opět se těšíme, až se vrátíme, bylo nám u Vás moc krásně
Prožili jsme v penzionu Arnika krásné zářijové dny , bylo nám tady nádherně,super atmosféra,báječný personál,čistota na jedničku s hvězdičkami a krásná,pozitivní energie,kterou svým hostům předává paní majitelka i celá její rodina.Těšíme se,že se jsem brzy vrátíme. Děkujeme

Blanka
Téměř už konec prázdnin jsem s maminkou trávila na Šumavě v penzionu Arnika. Příjemné prostředí, útulno, čisto, vynikající kuchyně, milý personál a stálý úsměv paní vedoucí, zkrátka pohoda. Děkuji.

Lenka P.
Na neznámé místo jede člověk většinou se smíšenými pocity.V případě tohoto pensionu,to bylo naprosto zbytčné.Přivítání"paní domácí",jednání a ochota mě ohromila-nic nebyl problém!A ta ČISTOTA!!!To se jen tak nevidí!Kuchtík je také velice šikovný..Rozhodně je to místo,kam se lidé chtějí vracet.Držím pěsti celému personálu.

Helena
Do Arniky jezdím od roku 1992, a to nepřetržitě a minimálně dvakrát do roka. Takže k tomu není co dodat.

Martina
Vážení budoucí návštěvníci,musíme jen a jen, vřele doporučit. Není co vytknout, jen samá chvála)):naše dámská jízda se nám vydařila.Paní majitelka je obrovský skromný živel, z které vyzařuje mnoho energie, svým
jednáním a přístupem k hostům a to je v současné době poklad.Jen tak dál, a vydržet
s optimismem i další léta.K ostatním poskytovaným službách fakt není co dodat.
Už se těšíme na nějakou další podzimní akcičku a rádi přijedeme.Hodnocení na závěr ************************************

Edita
Příjemný rodinný penzionek,čisto, útulno. Luxusní snídaně,dobrá Plznička a jiné dobroty. :-) Paní bytná je moc milá ochotná paní. Moc děkujeme za příjemnou dovolenou a určitě doporučuji. 1*

Jana B.
Mohu jen doporučit, příjemné, čisté a útulné ubytování a vynikající kuchyně. Celá naše rodina byla spokojená.

Zdeněk K.
Vřele doporučuji, tak pohodová dovolená a nádherné cyklotrasy - to musíme ještě zopakovat na podzim
Webdesign & hosting: ŠumavaNet.CZ
Šumava, Modrava - turistické informace, tipy na výlety, ...